Tájékoztatás az iskolában tartózkodás megváltozott szabályairól


Kedves Szülők!

 

Az egyre szaporodó koronavírusos  esetszámok szükségessé teszik, hogy nagyobb figyelmet fordítsunk a védekezésre, a megelőzésre.

Ezért 2020.09.17. naptól, (csütörtöktől) az alábbi változások lépnek életbe az intézményben  tartózkodás szabályainak tekintetében:

 

  • Idegen személy csak nagyon indokolt esetben léphet be az intézmény területére.
  • Az ügyintézés céljából belépő szülőknek, vendégeknek az épületbelépéskor a kézfertőtlenítés, valamint szájat, orrot eltakaró maszk viselése kötelező. A portán feljegyzik a látogatás időpontját, a látogató nevét, elérhetőségét, és a felkeresett kolléga nevét.
  • A tanulóknak az épületbelépéskor a kézfertőtlenítés kötelező.
  • A tanulóknak és a pedagógusoknak az osztályterem és az ebédlő kivételével, az épület teljes területén szájat, orrot eltakaró maszkot kell viselni. Ha a tanulónak nem lesz maszkja, nem tudjuk fogadni az iskolában.
  • Az intézmény nem pedagógus, adminisztratív dolgozóinak, az irodájukban nem, de az épület többi részén szájat, orrot eltakaró maszkot kell viselni.
  • A karbantartó, takarító, portás kollégáknak az intézmény egész területén kötelező a szájat, orrot eltakaró maszk viselése.

2020.10.01-től az intézménybe érkezéskor kötelező lesz a tanulók, dolgozók, látogatók hőmérőzése.

Ez bizonyosan lassabb bejutást von maga után. Kérem, hogy rossz idő esetére, a gyermekeket lássák el megfelelő ruházattal, kiegészítővel. Kollégáim azon lesznek, hogy a leggyorsabb bejutást segítsék elő.

A most bevezetett rendelkezések a betegség lassítását szolgálják. A megelőzés közös érdekünk, kérem türelmüket, együttműködésüket.

 

Miskolc, 2020. szeptember 16.

 

Juhász József

igazgató