Digitális tantermek kialakítása


Tisztelt Szülők, Kollégák, Gyerekek!

Iskolánk törekszik arra, ha valamikor bevezetésre kerülne ismét a tantermen kívüli digitális oktatás, akkor egységes felületet használva egyszerűsítsük a napi munkát. Ha más rendelkezés nem lesz, akkor a Kréta –rendszerrel párhuzamosan a Google Classroom digitális tantermeit használjuk a kontaktórák megtartására.  Ezt rögzítettük az Intézményi protokollunkban is.

A felület használatához intézményi regisztrációt készítettünk, továbbá minden felhasználónak (diák, tanár) rendelkeznie kell saját intézményi postafiókkal. A postafiók a tanuló/tanár nevéből és a kazisuli.hu részből fog állni. Az említett postafiókokat az iskola készíti el mindenki számára.  Létrehozásuk után a Krétában megadott gondviselői e-mail címre küldjük ki azokat.

Önöknek annyi a tennivalója, ha megérkezik az értesítés, akkor az első belépés alkalmával, ha a rendszer kéri, változtassák meg a jelszót. (Természetesen jegyezzék meg az újat, mert azzal tudnak majd belépni a virtuális tanterembe.)  Az iskola központilag a Digitalisoktatas2020 jelszót állítja be első alkalomra.

Bízom benne, hogy zökkenőmentesen tudjuk kialakítani a digitális tantermeinket.

 

Miskolc, 2020. szeptember 18.

 

Üdvözlettel: Juhász József

igazgató