7. osztály szülői értekezlet


Tisztelt Szülők!

Az alábbiakban néhány általam fontosnak vélt információt szeretnék veletek megosztani. Egy-két dolog már ismétlődik, de tömören összefoglaltam a lényeget.

Tanév rendjéről:

Tanév

2020.09.01.-2021.06.15.

Tanítási napok száma: 179 nap

Szünetek

  • Őszi: 23.-nov.1.
  • Téli: dec.19. – jan.3.
  • Tavaszi: ápr.01.-ápr.6

(Előtte és utáni napokon dolgozunk!)

 

Tanítás nélküli munkanapok

– október 16. őszi szakmai nap

– december 12. pályaorientációs nap

– január 29. félévi értekezlet

– március 1. tavaszi szakmai nap

– június 15. osztályozó értekezlet

 

Rendezvények:

Ebben a tanévben a rendezvények megszervezésére és megtartására osztály keretein belül kerül sor. (október 23, halloween, karácsony…stb.)

 

Igazolás:

– Orvosi igazolást mostantól minden esetben aznap kell behozni, amikor első nap iskolába érkeznek a betegség után. Kérnénk ezt szigorúan betartani a többi gyerek egészsége érdekében!

– Amennyiben van olyan gyerek, aki allergiás vagy tartósan beteg, erről legyen szíves orvosi papírt küldeni az osztályfőnököknek az első tanítási héten!

 

 

Adatok egyeztetése:

Szükséges az adatok naprakész egyeztetése, ezért a gyerkőcökkel egy nyomtatványt küldtem haza, melyet legyetek szívesek szerda reggelre visszaküldeni!

Covid-19 helyzetről a védőnő felvilágosítást tartott a tanulóink számára.

 

Az ebéd kapcsán:

A szigorú járványügyi helyzetre vonatkozóan az egyéni ebéd rendelése ebben a tanévben nem lehetséges (külsős étkezési szolgáltatótól). A tanulók csak a reggel behozott élelmiszert fogyaszthatják az intézményben vagy az ebédlőbe vehetik igénybe az étkeztetést.

A jelenlegi rendelkezések szerint a szülők nem mehetnek az iskola épületébe, a gyerekek egészsége érdekébe ezért minden gyereknek reggel kell magával vinnie az egész napi élelmet!

 

Egyéb változás:

A tanév során a tanóráink 40 percesek lesznek, ennek következtében a szünetek hosszabbodnak, további intézkedésig, mivel a teremváltások esetén felület fertőtlenítést szükséges végezni. (A csoportba felteszem az új csengetési rendet)

Sport/zene

A zeneoktatás és sportrendezvények zavartalanul fognak továbbra is működni az intézményünkben.  > foci – judo – szolfézs – sakk

 

Az osztálylétszám 2020/2021 es tanévben: 28 fő

2 tanuló – Panni és Vanessza – máshol folytatja tanulmányait.

2 tanuló pedig érkezik hozzánk:

Dombóvári Luca a Jókai iskolából érkezik

Dávid Lilla pedig Törökbálintról csatlakozik hozzánk (Ő csak szeptember vége felé érkezik)

A szülői munkaközösség képviseletét továbbra is Pető Zsuzsanna és Bobák Rita látja el. Miután a személyes szülői kapcsolattartás egyelőre körülményes ezért arra kérlek benneteket, hogy hozzám juttassátok el az ISK, DÖK és az alapítvány támogatási összegét, gyermekenként 3000 ft-ot. (Eddig ezt is Zsuzsi szedte és adta le az iskolatitkári irodában)

Az osztálypénzt viszont továbbra is Zsuzsival (Pető Zsuzsanna – Lukács Ármin anyukája) kell egyeztetnetek.

Az iskolában a járványügyi intézkedések alapján az Emberi Erőforrások Minisztériuma intézkedési tervét az alábbi linken olvashatjátok.

intezkedesi_terv_a_koznevelesi_intezmenyek_reszere_2020_2021_tanev

Bíztunk benne, hogy szeptemberre a múlté lesz ez járvány, de sajnos úgy tűnik, hogy nem jó irányba mennek a dolgok. Azért reméljük a legjobbakat és mindenkinek nagyon jó iskolakezdést, és egész éves hagyományos oktatást kívánok!

 

 

Üdvözlettel : Zselenák Gábor of.