Étkezés igénylése – új információkkal


Tisztelt Szülők!

 

A Miskolci Közintézmény-étkeztető jelzése alapján  sokan nem jelezték gyermekük étkezési igényét a megfelelő papírokkal . Kérem, hogy olvassák el az iskola honlapján is megtalálható tájékoztatást, és mielőbb intézkedjenek. Ellenkező esetben számukra szeptember 2-ra nem tudunk ellátást biztosítani.

 

Tisztelt Szülők!

Elkészültek a 2020/2021. tanév gyermekétkezés megrendeléshez szükséges nyomtatványok.

Az MKMK honlapján az alábbi linken minden információt megadnak az étkezés igényléséhez.

http://mkmkozpont.hu/2020-2021-tanev-altalanos-iskolak

Akinek nincs lehetősége letölteni az MKMK honlapjáról a szükséges dokumentumokat, azok a szülők a Miskolc, Városház tér 13. sz. alatt a portán, papír alapon is átvehetik, valamint segítenek annak kitöltésében is.

Az igénylőlapokat az MKMK-ban kell leadni, és nem az iskolában!!!

Csak a hiánytalanul kitöltött, aláírt igénylőlapok és a hozzá kapcsolódó hozzájáruló nyilatkozat leadása esetén kerülnek feldolgozásra.

Az a szülő, aki e-mailen küldi be, a tárgyba írja bele az iskola és a gyermek nevét, osztályát, hogy ki tudják szűrni, hogy melyik ügyintézőhöz tartozik.

Felhívjuk figyelmüket, hogy ha valamilyen kedvezményhez kapcsolódó dokumentum hiányzik, (3 gyerekes, TB papír), amíg nem érkezik be a kedvezményhez szükséges dokumentum, 100 % térítési díjat számláznak és visszamenőlegesen csak a rendszeres gyermekvédelmi kedvezmény érvényesíthető.

Az igénylőlapok leadási határideje 2020. augusztus 3. (volt)

A MENZÁSOK AZ ISKOLÁBAN KAPJÁK MAJD MEG AZ EBÉDJEGYEKET!

 

Tisztelt Szülő/Gondviselő!

Felhívjuk figyelmét, hogy a második tanítási napra (2020.09.02., szerda) vonatkozó étkezési igényeket hétfőn (2020.augusztus 31.) 12 óráig tudjuk fogadni, tehát az addig beérkezett étkezés megrendelése esetén tudjuk biztosítani gyermeke részére a második naptól az ellátást.

MKMK